Főmenü
Friss hírek
Elszámoláshoz szükséges dokumentáció
Eredmények
Változások bejelentése
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
Szerződő felek
Honlapok
A projekt keretében megvalósult honlapok:

BTK: http://talentum.btk.elte.hu/

TTK Fizika Doktori Iskola: http://fiztan.phd.elte.hu/index.html

Illyés Sándor Szakkollégium http://szabadegyetem2012.hu/
Esélyegyenlőség
Írjon nekünk!
A projekttel kapcsolatos kérdésével, panaszával forduljon bizalommal a projektmenedzsmenthez:
Projektmenedzsment
Powered By
e107
PHP
MySQL
Levelezős csapatverseny
nemes, kedd 19 június 2012 - 10:49:40 // Hozzászólás:0

Levelezős csapatverseny

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai tehetséggondozó műhelye levelezős csapatversenyt hirdet középiskolás diákok számára.

Kik jelentkezhetnek?

Három fős csapatok jelentkezését várjuk. A feladatok több tudományterületet ölelnek fel, ezért érdemes különböző érdeklődési körrel (matematika, fizika, kémia, földrajz, biológia, informatika) rendelkező diákoknak jelentkezni, hogy közös erővel, kooperációval a lehető leghatékonyabban tudjátok megoldani a feladatokat.

Hogyan zajlik a verseny?

A verseny két fordulójában a csapatoknak a verseny honlapján közzétett feladatokat kell a kiírt határidőre megoldani. A feladatok között szerepel önálló kutatómunka, mérés, kísérletezés, számítógépes modellezés.

Díjazás

A versenyt legjobban teljesítő 6 csapat meghívást kap egy izgalmas, élményekkel teli egyhetes nyári táborba, ami az érdekes előadások mellett lehetőséget nyújt kirándulásra, sportolásra, kikapcsolódásra, és az egyetemi élettel való ismerkedésre.

Jelentkezés

Jelentkezni lehet e-mailben, a verseny 'kukac' bolyai.elte.hu címen, az első feladatsor megoldásának beküldésével. Az e-mail tartalmazza a csapattagok nevét, iskolájának nevét és címét, évfolyamát, e-mail címeit, illetve egy szabadon választott pontosan 42 karakteres csapatnevet.

A nevezés díjtalan.

Feladatok

1. feladatsor, határidő: 2012. május 21.
2. feladatsor, határidő: 2012. június 11.

A feladatokra adott megoldásokat e-mailben várjuk a verseny 'kukac' bolyai.elte.hu címre. A beküldött megoldás tetszőleges formátumú lehet, kivéve ha az adott feladat tartalmaz formai megkötéseket. A megoldások postai úton is elküldhetőek a kollégium címére, ez esetben a borítékra írjátok rá, hogy „Levelezős verseny”.

Jó versenyzést kívánunk!


A verseny kereteit a TÁMOP - 4.2.2/B-10/1-2010-0030 „Önálló lépések a tudomány területén” pályázat biztosította.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz