Főmenü
Friss hírek
Elszámoláshoz szükséges dokumentáció
Eredmények
Változások bejelentése
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
Szerződő felek
Honlapok
A projekt keretében megvalósult honlapok:

BTK: http://talentum.btk.elte.hu/

TTK Fizika Doktori Iskola: http://fiztan.phd.elte.hu/index.html

Illyés Sándor Szakkollégium http://szabadegyetem2012.hu/
Esélyegyenlőség
Írjon nekünk!
A projekttel kapcsolatos kérdésével, panaszával forduljon bizalommal a projektmenedzsmenthez:
Projektmenedzsment
Powered By
e107
PHP
MySQL
Informatikai Kar - ACM programozási verseny
nemes, szombat 01 október 2011 - 00:00:00 // Hozzászólás kikapcsolva

2011. október 16-án kerül megrendezésre az országos ACM programozási verseny, amelyre október 12-ig várjuk 3 fős csapatok jelentkezését. A verseny során a csapatoknak néhány (7-8) angol nyelven megfogalmazott feladatot kell megoldaniuk a rendelkezésükre álló 5 óra alatt. A győzelmet a legtöbb feladatot megoldó csapat szerzi meg, holtverseny esetén a megoldásokra felhasznált idő dönt.

Az országos verseny egyben első fordulója az egyik legrangosabb, több mint 30 éves múlttal rendelkező, évenként meghirdetett nemzetközi verseny-sorozatnak, amelyen tavaly több mint 80 ország hallgatói vettek részt. A többlépcsős megmérettetésnek évek óta résztvevői az ELTE hallgatói is. Az országos válogatón legjobban szereplő 2 csapat képviselheti az egyetemet a következő szinten (a mi esetünkben az idén Prágában rendezendő közép-európai regionális fordulóban), ahonnan a legjobbak már a világdöntőbe jutnak.

Gyakorló feladatokat, a versenyről és a pontos szabályokról bővebb információkat a http://people.inf.elte.hu/bzsr/acm/ oldalon lehet találni. A csapatok jelentkezését a bzsr©inf.elte.hu címre kell küldeni.


Vissza a kategória listához   Hírek