Főmenü
Friss hírek
Elszámoláshoz szükséges dokumentáció
Eredmények
Változások bejelentése
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
Szerződő felek
Honlapok
A projekt keretében megvalósult honlapok:

BTK: http://talentum.btk.elte.hu/

TTK Fizika Doktori Iskola: http://fiztan.phd.elte.hu/index.html

Illyés Sándor Szakkollégium http://szabadegyetem2012.hu/
Esélyegyenlőség
Írjon nekünk!
A projekttel kapcsolatos kérdésével, panaszával forduljon bizalommal a projektmenedzsmenthez:
Projektmenedzsment
Powered By
e107
PHP
MySQL
Utazással kapcsolatos információk utazók részére
Az utazási szolgáltatások igénybevétele során kérjük az egyetem közbeszerzésekkel és külföldre történő kiutazásokkal kapcsolatos rendelkezéseinek betartását. Ennek érdekében a kiutazó a kiutazás tervezett időpontja előtt időben, legalább egy hónappal vegye fel a kapcsolatot az alprojekt pénzügyi ügyintézőjével.

A kiutazásnak a projekthez való kapcsolódását úti beszámolóval kérjük igazolni. Úti beszámoló letöltése

Az úti beszámolót az utazást követő 5 napon belül kérjük eljuttatni a kari pénzügyi asszisztenshez. Az úti beszámolót a projekt portálján közzétesszük, kérjük a beszámoló elkészítésekor ezt vegye figyelembe. Az úti beszámolót a projekt portálján közzétesszük, kérjük ezt vegye figyelembe a beszámoló elkészítésekor.

Korábbi úti beszámolók megtekintése

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kiutazás kapcsán csak azok a költségek támogathatók, amelyekre előzetesen a kiutazó engedélyt kapott. Helyben igénybe vett szolgáltatások költsége még számla ellenében sem fogadható be elszámolásra.

A kiutazáshoz kapcsolódó eseményeken, illetve kutatásokban kérjük a kiutazók szíveskedjenek az alábbi szöveggel hivatkozni, hogy az utazást a projekt támogatta:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg (a támogatás száma TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0030).
The Project is supported by the European Union and co-financed by the European Social Fund (grant agreement no. TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0030).